De Curly Girl methode is een methode voor het verzorgen van je haar.
Met deze methode gebruik je geen schadelijke ingredienten zoals siliconen, sulfaten, parabenen, minerale olien / wax en uitdrogende alcohol. Deze haarverzorgingsmethode is geschikt voor iedereen en voor alle haartypes en dus niet alleen voor krullen. 

Deze (online) cursus komt in September online maar je kunt je nu alvast op de speciale wachtlijst zetten! Je ontvangt dan als eerste alle ins & outs over deze mega waardevolle cursus boordevol info, tips, tricks & video’s. But the best of all: je kunt exclusief deze cursus volgen voor een early bird prijs als je je hieronder aanmeldt voor de wachtlijst.

Curly Girl Methode (online) cursus

Meld je aan voor de wachtlijst

Wil je alle ins & outs weten over de cursus en als eerste op de hoogte zijn wanneer de cursus online staat? Meld je dan aan voor de wachtlijst. Wanneer je op deze wachtlijst staat, heb je ook nog een exclusief toegang voor een early bird prijs!

Online in September
info@musthavesbyiris.com
Wil je meer leren over de CG methode?

Check alle informatie op www.curlygirlmethode.com

(onderdeel van Musthaves by Iris)

Meld je aan voor de wachtlijst

Haarartikelen

Wil jij je haar (alvas)t goed verzorgen met accessoires voor dat de cursus online is? Of ben je al enigszins bekend met de Curly Girl Methode en wil je je haar nog beter verzorgen? Hier kun je alle items vinden voor ieder haartype. De perfecte manier om met je haar te slapen zonder dat het beschadigd, gaat pluizen en uit model raakt doe je door op een satijnen kussensloop te slapen & met een satijnen scrunchie je haar vast te zetten.

Winkelwagen