GARANTIE & KORTINGEN

GARANTIE

Musthaves by Iris geeft 3 maanden garantie op je aankoop.

Is een item kapot of ben je ontrevreden over een product? Neem dan contact op met onze klantenservice via de mail, stuur je ordernummer & een foto mee van het desbetreffende item, dan kijken we mee naar een passende oplossing. Via een privé berichtjes op Instagram worden deze onderwerpen niet behandelt.

KORTINGEN
Voorwaarden & regels tijdens acties.
Tijdens een sale of andere aanbiedingen kan de verwerking en levering van je bestelling wat langer duren dan je van ons gewend bent.
Korting kan niet achteraf verrekend worden.
Tegoed- & kortingscodes kunnen niet worden toegepast op items met korting. 
Wanneer je een item hebt besteld en deze later een korting heeft, kunnen wij de korting helaas niet meer met terugwerkende kracht verrekenen.
Sale items mogen niet worden geretourneerd.
Het kan voorkomen dat er artikelen verder worden afgeprijsd, hiervoor geldt ook: gewijzigde kortingen kunnen niet achteraf verrekend worden.

RETOURNEREN
Indien online aankopen niet aan de verwachtingen voldoen, is er de mogelijkheid om deze te retourneren. Zodra wij jouw retour hebben ontvangen en verwerkt zullen we overgaan tot terugbetaling van het aankoopbedrag. Artikelen met korting mogen uiteraard ook geretourneerd en geruild worden, mits je aan de voorwaarden hebt voldaan.
Winkelwagen