Hoe gebruik je een gezichtsroller?

Met een gezichtsroller kun je echt even een me-time inlassen. Start de dag met een fijne gezichtsmassage en/of sluit je dag ontspannen af met een massage die de doorbloeding verbetert en de puffiness in je gezicht vermindert.

VOORDELEN VAN EEN GEZICHTSROLLER
• Bevordert de doorbloeding van de huid
• Stimuleert het vernieuwen van de huidcellen en geeft een strakke en gladde huid
• Helpt de spieren ontspannen
• Geeft je een fijne glow, zonder make-up!
• Laat de puffiness verdwijnen

HOE VAAK GEBRUIK JE DE GEZICHTSROLLER?
Voor het beste resultaat gebruik je de gezichtsroller 2 –  3 keer per week.
Het beste resultaat krijg je wanneer je de Gua Sha & de gezichtsroller gebruikt. De Gua Sha eerst, daarna de gezichtsroller.

INFORMATIE
• Elke beweging herhaal je 4 keer
• Rol met de gezichtsroller over je huid, zet hierbij geen druk,
• Elke beweging gaat van binnen naar buiten, zodat je met de richting van je lymfe mee werkt, niet er tegen in.

TIP!
Gebruik de gezichtsroller koud, uit de koelkast. Wanneer je de roller koud gebruikt, geef je de huid een extra boost wat de doorbloeding nog meer op gang helpt. De gezichtsroller in de koelkast bewaren kan ook. Bewaar de gezichtsroller niet in de vriezer.

 

REINIGEN
Reinig je huid 
• Reinig de gezichtsroller met water en eventueel een mild afwasmiddel, zowel voor als na gebruik

NIET GEBRUIKEN BIJ
➤ Een verbrande huid
➤ Eczeem & Uitslag
➤ Zwangerschapsvergifting

Iris

VOORHOOFD
Gebruik het lange uiteinde om vanaf de wenkbrauwen, naar boven te rollen. 

TUSSEN DE WENKBRAUWEN
Gebruik het korte uiteinde om tussen de wenkbrauwen rollen. Dit is heerlijk rustgevend en ontspant de spieren waar hoofdpijn meestal mee in verband staat.

OGEN
Gebruik het korte uiteinde om onder de ogen en boven de ogen te rollen. Doe dit voorzichtig en rustig & van binnen naar buiten.

WANGEN
Gebruik het lange uiteinde om de wangen te rollen, van binnen naar buiten.

KIN
Gebruik het lange uiteinde om vanaf de lippen naar de kin te rollen

HALS
Gebruik het lange uiteinde om van je kaak naar je sleutelbeen te rollen. Deze stap wordt vaak vergeten, maar is enorm belangrijk. Wanneer je ouder wordt, gaat de huid ook hier sneller rimpelen, begin hier dus optijd mee!|

Doe wat je zelf fijn vindt en waar je spanning voelt. Na de massage met de gezichtsroller zijn je spieren ontspannen en heb je een glowy skin!

Gezichtsroller reviews

Top! Heerlijk om de Gua Sha en de gezichtsroller te gebruiken en heb het gevoel dat mijn huid al strakker is na 1 keer gebruik. Ga ik vaker doen!
Jessica
Wauw! Iris onderscheidt zichzelf van de anderen die deze roller verkoopt, maar ook de Gua Sha. De kwaliteit is echt ontzettend goed. Ze zijn super fijn en je merkt direct na elk gebruik dat je huid een fijne glow heeft en na een paar weken zag ik ook echt dat mijn huid strakker is gaan worden. Ik ben er echt ontzettend blij mee!
Lynn
De tip van de gezichtsroller in de koelkast is beste tip ooit. Zonder dat de roller koud is, is het al super fijn en merk ik al snel verschil, maar wanneer ik de roller koud gebruik is het nog beter. Na elke keer dat ik gerolt heb zie ik resultaat met een prachtige glow en een strakke huid. Thanks girl!
Kim
Winkelwagen