Materialen

Alle items die bij ons verkrijgbaar zijn, zijn van hoge kwaliteit materialen, hieronder lees je daar meer over.

Haaraccessoires

Alle haaraccessoires zijn net als elk ander item, van hoge kwaliteit. De haarklemmen en de Fay kam zijn gemaakt van Cellulose Acetaat. Je kunt dit materiaal herkennen van de montuur van een bril. Cellulose Acetaat is biologisch afbreekbaar en is anti-allergisch. Alle satijnen items zijn gemaakt van Polyester satijn. Satijn is geen materiaal maar een weeftechniek. Onze satijnen items zijn gemaakt van Polyester satijn.

Polyester satijn neemt geen huid- & haarproducten op in tegenstelling tot bijvoorbeeld Katoen satijn. Zo blijven je producten zitten waar ze horen.

Beauty tools

Alle beauty tools zijn gemaakt van 100% echte edelsteen. Er zijn verschillende edelstenen met verschillende werkingen, deze staan bij elk artikel vermeld. Veel beauty tools zoals de Gua Sha & de gezichtsroller die je bijna overal kunt vinden, zijn gemaakt van plastic of glas en niet van een echte edelsteen. Het is belangrijk dat je beauty tool van een echte edelsteen is gemaakt omdat je hier meer resultaat mee boekt en omdat elke edelsteen zijn eigen werking heeft.

Vergeet niet je beauty tools eens in de zoveel tijd energetisch te reinigen & op te laden.

Sieraden

Alle sieraden zijn gemaakt van 925 sterling zilver & 18 karaat geelgoud. Het is belangrijk om te weten dat onze vergulde sieraden voorzien zijn van een laagje hoogwaardig 18 karaat geelgoud. Als je het sieraad mooi wilt houden en er zo lang mogelijk plezier van wilt hebben, is het belangrijk om de volgende punten te onthouden: 

  • Gebruik geen vettige crèmes of op oliebasis
  • Laat de sieraden niet nat worden
  • Draag de sieraden niet tijdens het slapen
  • Spuit geen parfum op je sieraden
  • Gebruik geen schoonmaakmiddelen
Winkelwagen